dinsdag, augustus 01, 2006
De moeder aller barbecues
Kijk en daar worden we nou vrolijk van als kersverse inwoners van de grootste economie van de wereld. Wie van barbecueen houdt kan hier zijn hart ophalen. Want de gemiddelde Amerikaan houdt van roosteren. De keuze is dan ook enorm. Dillemma's zijn er ook: neem je er een op gas of neem je er een op kolen. Uit onderzoek van de National Barbecue Association (ja, ja die hebben ze hier ook al) blijkt dat tweederde van de Amerikanen de gemakkelijkste weg kiest, en dat is op gas het het vlees braden. Een derde noemt zich fijnproever en gaat voor kolen. Wij gingen als dwarsliggende Europeanen uiteraard ook voor een kolen bbq. En wel de moeder aller barbeques: de Weber Performer. Gisteravond uitgeprobeerd, en werkt perfect. Nu nog de vrienden om uit te nodigen...
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
kun je in de herfst ook nog bbq en??????????????????
groet weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wauw, die is echt groot!
Eet smakelijk!
Groetjes Sanne
Een reactie posten