donderdag, maart 29, 2007

Mc Rove in da House

Hoe gespannen de Amerikaanse politiek verhoudingen ook zijn. Op het jaarlijkse bal van de persclub blijkt dat de betrokken machtigste mannen van Washington soms ook nog wel om zichzelf kunnen lachen. Nadat president Bush vorig jaar een dubbelganger had ingehuurd, waardoor de zaal plat ging, was het dit keer aan zijn belangrijkste adviseur om de show te stelen. Met een heuse rap, kreeg de koning van de spin de handen op elkaar.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi,

Door het intypen van "het weer in scrasdale" in Google, kwam ik op jullie site terecht. Erg leuk om te lezen! Ik ga volgende week donderdag op bezoek bij mijn vriendin die afgelopen oktober vertrokken zijn naar Scarsdale. Zo zie je maar ook in Scarsdale zitten Nederlanders....Grappig hoor!!

Anoniem zei

ik weet niet of mijn berichtjes nu dubbel geplaatst worden. Maar ik kan hem niet weer vinden.

Ik heb jullie site gevonden door op google te zoeken naar "het weer in Scarsdale". Was hier naar opzoek omdat ik volgende week een weekje op bezoek ga bij mijn vriendin die afgelopen oktober met de hele familie voor 3 jaar naar Scarsdale zijn vertrokken..Zo zie je maar ook in Scarsdale zijn genoeg Nederlanders te vinden. Wie weet komen we elkaar tegen!!